Catering & Private Dining

Catering

Catering is maatwerk. We zoeken samen met u uit wat het beste bij uw gelegenheid past. Van mooie Italiaanse hapjes tot uitgebreide lunches, diners, antipasti buffetten en live cooking. Wij verzorgen het!

Luxe Hapjes

Met de exclusieve Italiaanse hapjes tijdens een borrel, een receptie of een andere gelegenheid verrast u gegarandeerd de smaakpapillen van uw gasten. Deze juweeltjes van Siciliaanse bodem brengen de gasten meteen in de juiste sfeer.

Antipasti, lunch- en dinerbuffetten

In overleg verzorgt Verso ook complete antipasti, lunch- en dinerbuffeten, die bestaan uit antipasti in de meest brede zin van het woord, uit te breiden met live cooking, zo uitgebreid als u maar wilt. Mooie schalen met gerechten zoals zeeduivel, gamba’s of pastrami met groene asperges. Het liefst wordt het buffet ter plaatse door Verso zelf uitgestald, maar vanzelfsprekend is het ook mogelijk om het buffet bij Verso op te halen.

Private Dining

In uw eigen huis of op één van de toplocaties die Verso tot haar beschikking heeft een diner arrangeren waar je zelf helemaal niets voor hoeft te doen. Wij maken uw culinaire droom waar! De koks keurig in het wit, de bediening stijlvol in zwarte jasjes met epauletten. Een subliem gedekte tafel, als u wilt zelfs met servetten waar de naam van de gast op geborduurd is. Verso verzorgt zo’n koninklijk Italiaans diner van het begin tot het eind. Gastheer en gastvrouw hoeven zelfs hun eigen stoel niet aan te schuiven.

Hoe gaan wij te werk?

Voor Verso en zijn team zijn dit opdrachten waarin hun passie volledig tot zijn recht komt. Allereerst wordt de situatie thuis bekeken, geïnventariseerd en gefotografeerd. Is er een fornuis met oven, een tafel die groot genoeg is, zijn er voldoende stoelen? Zo niet, dan wordt dit door Verso geregeld.

Op de dag van het diner wordt de locatie met accessoires omgetoverd tot een harmonieuze ruimte. Bij Verso zelf worden de spijzen voorbereid om op de locatie te voltooien. Het diner wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld.

Aanvraag doen?

Vul dan hier het formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!